<< Terug naar veiling

Koop 11

Adegem

Bod uitbrengen

Info
    
U moet aangemeld zijn om een bod te kunnen plaatsen... Klik hier om je aan te melden.
Type: Liefhebber: Bostoen Sam


Bostoen Sam , Adegem

Sam kreeg de duivenmicrobe al vroeg te pakken en die liet hem niet meer los. Hij is ondertussen ook al verschillende jaren actief als verantwoordelijke en coördinator op de lofts van het PIPA Elite Center te Knesselare. Ook op eigen hok maken de PEC-duiven de dienst uit. Sam is bijgevolg de klok rond met duiven bezig . Het zit hem duidelijk in de vingers, bewijze zijn mooie resultaten .

 Zoals 5e provinciale asduif fond oude  KBDB Oost.Vl.  en  5e prov. Kampioen fond oude .

24e Nationale asduif kBDB  fond oude . In het Meetjesland bekerwinnaar fond en 1e asduif fond oude en 3e puntenkampioenschap fond .  Ook in fondclub Eeklo was de asduif-titel fond voor deze duif . Sam haalde ook de provinciale zege op Chateauroux binnen met een jaarse PEC-duiver .

Voor Sam Bostoen was 2021 een nieuwe mijlpaal in zijn prille duivencarrière. De klasse van de PEC duiven, gekoppeld aan de gave van Sam om duiven te verzorgen en te laten ontbolsteren ligt hiervan aan de basis. Ongetwijfeld komen er komende jaren nog opmerkelijke wapenfeiten van de sympathieke en ambitieuze duivenman die Sam Bostoen is !