<< Terug naar veiling

Koop 13

Roksem

Bod uitbrengen

Info
    
U moet aangemeld zijn om een bod te kunnen plaatsen... Klik hier om je aan te melden.
Type: Liefhebber: VAN DER LINDEN Patrick


BON  13   VAN DER LINDEN  Patrick   Roksem.

    Koppel eieren eind maart/begin april.

Patrick is de voorzitter van Union Gistel. Omdat hij als gedreven voorzitter meer tijd stopt in zijn duivenmaatschappij dan in zijn eigen duiven, speelt hij in tandem met mr. Desmedt.

Nu Union Gistel en Fondclub Steenbrugge samenspelen op de zware fond, stellen ze hun kwaliteitsvol kweekhok voor ons open. Omdat ze stilaan willen overschakelen naar de fond en de zware fond, hebben ze geïnvesteerd in duiven voor die afstanden. Hun kweekhok bestaat uit duiven van Vergaerde-Denolf, Mortier Hendrik, Decherf Etienne, Symaeys Peter, Graveel Hein (zuivere Lippens), Bruneel-Verhaeghe, Pollin Marc & Geert, Denduyver Fernand & Karel, Van der Linden Nick, Dobbelaere-Debuck (Van Loon-soort), Deceuninck-Vanhoucke, Jonckheere Boudewijn en Hok Huygens.

Stilaan beginnen hun investeringen te lonen en in 2016 zagen we al een klasseflits met de 11°nationaal Jarnac op 3909 duiven.

In 2021 kenden ze hun beste seizoen en werden 2°kampioen oude onder de 600 km. Weet wel dat ze dikwijls maar één duif inkorfden zodat ze heel wat kampioenschapspunten te grabbel gooiden.

Ook de jonge garde deed het voortreffelijk en plaatste zich op de 7°plaats op het kampioenschap fond jongen. Zo werden ze 3°allround kampioen van Union Gistel.

Kijk niet op een euro voor deze kwaliteitsvolle schenking van deze tandem die de samenwerking op de zware fond hielp mogelijk maken.